Nyheter

Fastighetsägarna Service rekryterar chef för affärsområde juridik

Fastighetsägarna Service har rekryterat Nina Berggren som chef för bolagets affärsområde juridik. Nina har en stark erfarenhet av att driva tillväxt och digitalisering av juridiska tjänster och rådgivning. Hon kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef på Ludvig & Co och innan dess har hon arbetat som utvecklingschef på Blendow Group och jurist på Stockholms Handelskammare.

– Vi är väldigt glada att välkomna Nina som ny kollega. Nina är en viktig pusselbit i att leda och driva fortsatt tillväxt för vårt erbjudande inom juridisk rådgivning till såväl kommersiella fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Hon har i sin tidigare roll fördubblat omsättningen på två år, utan att det skett på bekostnad av medarbetar- eller kundupplevelsen. Det är ett kvitto på att Nina är en perfect match för Fastighetsägarna Service och vår företagskultur, säger Stefan Younes, VD, Fastighetsägarna Service.

Fastighetsägarna Service har de senaste åren haft en stark tillväxt inom främst förvaltning, projektledning och juridiska tjänster. Bolaget har det senaste året vuxit kraftigt inom kommersiella fastighetsägare, samtidigt som erbjudandet har breddats genom tjänster till boende via boendeappen med över 5 000 aktiva användare.

– Att få förtroendet att leda den juridiska verksamheten känns stort. Jag ser fram emot att, tillsammans alla kollegor inom affärsområdet och bolaget, arbeta med det jag drivs av – engagemang och tillväxt. Det som gjorde att jag valde att tacka ja till uppdraget var främst den företagskultur som bolaget har. Självledarskap är något som jag vurmar extra för och här har man tagit det ett steg längre till en challengerkultur som i princip innebär självledarskap 2.0. Jag är ödmjuk inför mitt nya uppdrag men har givetvis även stora förväntningar, säger Nina Berggren, nytillträdd affärsområdeschef.

Nina Berggren tillträdde sin nya tjänst den 16 januari och ingår i ledningsgruppen.