Nyheter

Ny kommunikationschef på Forsen

Jeanette Andersson har anställts som ny kommunikationschef på Forsen. Hon kommer närmast från teknik- och analysföretaget WSP där hon arbetat som marknads- och kommunikationschef på affärsområdet Advisory. Jeanette börjar på Forsen den 23 januari.

– Forsen är ett företag byggt på starka värderingar och som ligger långt fram inom hållbar samhällsbyggande. De befinner sig nu i en spännande fas och har ett stort fokus på tillväxt och utveckling – det känns fantastiskt att få vara med på resan samt att bidra till att utveckla Forsens redan idag framgångsrika kommunikation och affärer tillsammans med medarbetare och kunder, säger Jeanette Andersson.

– Jeanette är en passionerad ledare och kommunikatör med ett starkt driv, som vill bidra till att utveckla framtidens hållbara samhällen. Hennes branscherfarenhet innebär en kort startsträcka och värdefulla insikter i kund- och marknadsför oss på Forsen, säger Lage Backlund, ansvarig för HR och kommunikation.
Forsen har i dagarna rekryterat Jeanette Andersson, som blir ansvarig för bolagets externa och interna kommunikation, press och varumärkesutveckling.

Jeanette har en gedigen erfarenhet av både marknad, kommunikation och varumärkesfrågor, samt en lång erfarenhet av samhällsutvecklingsbranschen. De senaste åren har hon jobbat på WSP i olika roller inom marknad och kommunikation, nu senast som marknads- och kommunikationschef på affärsområdet Advisory. Hon har även erfarenhet av att arbeta både i nordiska och globala verksamheter inom olika branscher.