Nyheter

Kommersiella Fastigheter expanderar sitt transaktionsteam med ytterligare en transaktionsrådgivare

Kommersiella Fastigheter inleder året med att rekrytera Fredrik Wistrand som transaktionsrådgivare i region väst.

Kommersiella Fastigheter fortsätter att växa och rekryterar Fredrik Wistrand till rollen som transaktionsrådgivare i region väst. Kommersiella Fastigheters transaktionsteam består av medarbetare med stor erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Fredrik kommer att bli ett viktigt tillskott till Kommersiella Fastigheters fortsatta tillväxtresa.

– Vi är mycket glada över att välkomna Fredrik till vårt transaktionsteam i Väst och är övertygade om att han kommer att komplettera och stärka vårt team på ett mycket bra sätt, säger Bengt-Åke Harrysson.

Fredrik har en lång erfarenhet inom fastighet och bank och kommer närmast från Mike Kommersiella Fastigheter, där han arbetat med transaktionsrådgivning inom samtliga fastighetssegment nationellt och internationellt. Dessförinnan arbetade Fredrik på Swedbank inom bland annat företagsrådgivning, midcorp och private banking segmentet.

– Kommersiella Fastigheter är ett väletablerat och nationellt varumärke med en stark marknadsposition. Jag ser med spänning fram emot att bli en del av Kommersiella Fastigheter, och vara med på deras fortsatta tillväxtresa,  säger Fredrik Wistrand.