Nyheter

Flinks Järn öppnar i Norrköping

Den 24-25:e januari 2023 inviger Flinks Järn en ny snabbgross i Proffsparken nära flygplatsen i Norrköping. Sedan 1907 har Flinks Järn varit yrkesfolkets leverantör i Stockholm och har idag fem stora snabbgrossar i Stockholm. 

Men nu tar vi alltså steget och öppnar utanför Stockholms län.

– Vi är jätteglada att vi hittat ett så bra läge och kunnat bygga en ändamålsenlig lokal nära Ekströms Trä och Lundqvist Maskin & Verktyg som redan är etablerade på platsen, säger Flinks platschef i Norrköping, Kimmy Brusewitz, när han beskriver snabbgrossens läge.

Med den nya butiken har det bildats ett kluster för yrkesfolket i Norrköping och regionen. VVS-montörer, plåtslagare, elinstallatörer, byggare, fastighetsskötare och målare är några av alla de yrkeskategorier som redan har hittat till det nya området som man kallar ”Proffsparken”.

Den officiella invigningen går av stapeln den 24-25:e januari.

Läs mer på:

www.flinks.se