Nyheter

Daniel Lundstam till Våningen & Villan

Daniel Lundstam ansluter till Våningen & Villans nyöppnade mäklarkontor på Malmö Öster.

Trots utmanande tider fortsätter Våningen & Villan, en del av Croisette Real Estate Partner, att knyta till sig nya fastighetsmäklare. Nu står det klart att Daniel Lundstam förstäker mäklarföretagets nyöppnade kontor på Ahrenbergsgatan 7 i östra Malmö, där Lidija Jakob och Patrik Truedsson blir hans närmsta kollegor.

Lidija Jakob, som tidigare jobbat med Daniel Lundstam på Bjurfors, ser fram emot återföreningen.

– Jag är så glad över att äntligen få jobba med Daniel igen. Han är en stark mäklarprofil på Malmö Öster, och kommer med sin entusiasm och sitt enorma nätverk att tillföra mycket till vårt team. Jag och Patrik välkomnar honom med öppna armar, säger Lidija Jakob, delägare på Våningen & Villans Malmö Öster-kontor.

Daniel Lundstam börjar på Våningen & Villan 16 januari.