Nyheter

Ny vice VD för Bjurfors Sverige

Bjurfors växlar upp ytterligare och tillsätter Irja Amolin i ny roll som vice VD per den 1 januari 2023.

– Att tillsätta Irja Amolin i den här nya nyckelrollen är ett naturligt nästa steg i vårt pågående arbete att bygga en central organisation med nyckelfunktioner som stöttar våra starka regionala organisationer säger Fredrik Kullman, VD Bjurfors Sverige.

Irja Amolin kommer närmast från rollen som affärsutvecklingschef, där hon under sina dryga fyra år i bolaget lärt sig organisationen och branschen.

– Med sin positiva energi och sitt driv har Irja framgångsrikt etablerat tydliga processer, drivit centrala projekt och ansvarat för strategiska samarbeten. Detta ansvar ligger fortfarande kvar och uppgiften att stötta VD, styrelse och ägare blir ännu tydligare i den nya rollen som vice VD, säger Fredrik Kullman.

Bjurfors nya vice VD:n ser fram emot sitt uppdrag:

– Jag är väldigt stolt och glad för förtroendet och ser fram emot att få fortsätta bidra i den spännande resa Bjurfors är på. Jag trivs fantastiskt bra i denna framåtlutade organisation som präglas av stor affärsmässighet och höga ambitioner med ett kontinuerligt driv uppåt och framåt, säger Irja Amolin.

Bjurfors har, precis som övriga branschen, märkt av det senaste årets turbulenta förändring på bostadsmarknaden. Men trots den tuffare marknaden fortsätter Bjurfors att växa och ta marknadsandelar.

– Med den centrala organisation vi nu bygger kommer Bjurfors position som Sveriges största privatägda mäklarföretag stärkas ytterligare, säger Fredrik Kullman.