Nyheter

Franska Bukten förrstärker affärsområdet Styr- och reglerteknik

AB Franska Bukten utökar sina tjänsteområden och har förvärvat Luft & Reglerteknik AB. Därmed ökar företagets resurser och kompetens för att leverera el-, styr- och automationsprojekt hela vägen från projektering till utförande. AB Franska Bukten är väl etablerad inom Stockholms län och omsätter drygt 61 Mkr inom energi och ventilation.

Förvärvet stärker leveransen ytterligare och skapar nya möjligheter för både nya och befintliga kunder.

– Här på Franska Bukten finns specialister inom ventilation och energi under samma tak, så det är mycket kompetens i samma hus. Det gör att vi kan samarbeta och ta hand om helheten i kundernas fastigheter, säger Björn Bergman tidigare ägare av Luft & Reglerteknik AB.

Franska Bukten verkar inom flera affärsområden och erbjuder helhetslösningar inom ventilation, energi, VVS, radon och numera även styr- & regler.

– Vi har haft som mål att förstärka vår leverans inom området. Vi är stolta och glada över att ha fått till ett förvärv som har god kompetens och som dessutom passar bra in i vår starka kultur. Förvärvet stärker vårt helhetserbjudande till våra kunder, säger Richard Björn, COO på Franska Bukten.