Nyheter

Bästa mäklaren i Västerås 

Mälardalen växer och Västerås är inget undantag. Kommunen som sägs ha inspirerat namnet på en av de mer prominenta platserna i George RR Martins kända fantasyböcker växer ständigt i popularitet och åtnjuter alltjämt en stor inflyttning från Stockholm. 

Om du funderar på att flytta till Västerås gör du klokt i att ta kontakt med någon av de lokala mäklarna. Och varför då inte ta kontakt med en mäklare i Västerås som är Svenska Mäklarhuset?

Varför du bör ha kontakt med Svenska Mäklarhuset i Västerås 

Västerås ligger i mälardalens hjärta, omgivet av skog och vatten. Denna natursköna stad har i distansarbetets tidevarv blivit ett uppskattat alternativ framförallt för Stockholmsbor som har tröttnat på pulsen och börjat längta efter det jordnära. 

Västerås är tillsammans med sina systerkommuner längs mälaren inom pendlingsavstånd från Stockholm och är därför en bekväm stad att bo i för den som jobbar i Stockholm men inte behöver infinna sig på sin arbetsplats varje dag, eller har möjlighet att flexa med tiden. 

Vad har Västerås att bjuda på då? Det visar sig att svaret är; rätt mycket. 

Om du gillar att vara utomhus finns det många parker och trädgårdar där du kan ta en promenad eller bara koppla av. Det finns också ett antal sjöar i området så om du gillar att bada, fiska eller åka båt kommer du att hitta många möjligheter att göra det.

Västerås är dessutom en kulturell stad med många evenemang och aktiviteter som äger rum året runt. Du kan besöka museer, gå på teater eller lyssna på livemusik. Vad gäller muséer bör vi nämna att Västerås har ett förflutet som flygvapen-stad. Här huserades fram till 1983 Västmanlands flygflottilj och av denna anledning kan Västerås idag skryta med sitt flygmuseum. Museumet i fråga håller till i en av flygvapnets gamla lokaler och kan stolt visa upp många klassiska flygplansmodeller. 

Svenska Mäklarhuset i Västerås har anställda som tillsammans har förmedlat mer än 10 000 bostäder och sitter på över 100 års erfarenhet av att arbeta som Fastighetsmäklare i Västerås. Detta ger dem en mycket stark lokalkännedom, samt förmågan att garantera dig en trygg bostadsaffär i Västerås.

Tack vare SMHs branschledande nyproduktionsavdelning Svensk Nyproduktion besitter mäklarna på Svenska Mäklarhuset Västerås dessutom en unik expertis inom nybyggda bostäder. Västerås är en stad där det på senare år har dykt upp många nya fräscha bostäder på fina lägen. Om detta är något som intresserar dig är Svenska Mäklarhuset rätt mäklare att kontakta.