Nyheter

Dra ut kontakten för koldioxid

Parker Hannifin, världsledande inom rörelse- och styrningsteknologier, presenterar torsdagen den 20 oktober 2022 ett ”Expert Insights”-tekniksamtal speciellt för Bauma. Moderatorn Mark Jeffries kommer att vara värd för en diskussion med Shawn Horner, vice VD för Parkers Motion Technology Centre, och Paul Horvat, Vice VD för affärsutveckling vid Parkers Motion Systems Group.

Ämnet är smart elektrifiering och hur det kan implementeras i tunga mobila plattformar som nästa steg på vägen mot koldioxidneutralitet.Bara några dagar innan Bauma 2022, den världsledande branschmässan för byggmaskiner, kommer detta Expert Insights-avsnitt att utforska de alternativ som finns inom bygg- och gruvindustrierna för att nå hållbarhets- och digitaliseringsmålen.

Talarna kommer att beskriva hur man kan ta hjälp av smarta elektrifieringslösningar och diskutera vilka möjligheter som finns i nuläget för konstruktörer och OEM:er som vill elektrifiera befintliga plattformar eller utveckla nya, som ett led i arbetet för en koldioxidfri industri.Diskussionen kommer att sändas online klockan 15.00 CET, torsdagen den 20 oktober 2022. De som är intresserade kan registrera sig för att få tillgång på Expert Insights

Parkers onlineplattform för Bauma 2022 (kubikconnects.com).Se tidigare avsnitt av Expert Insights på:

Expert Insights: Watch all episodes (parker.com)