Nyheter

Rekryterar ny inköpschef

Bygma rekryterar Malin Habegger som ny inköpschef där hon tillträder tjänsten den 17 oktober.

– Jag ser fram emot att ansluta till Bygma och är mycket glad och motiverad till att få lära känna alla medarbetare och bidra till att utveckla företagets fortsatta framgångar. Dessutom är det otroligt spännande med den samlade inköpsvolym Bygma har, här ser jag många möjligheter till att tillsammans med teamet utveckla samarbetet med befintliga leverantörer, men vi har också intressanta möjligheter att se över våra inköpskanaler och utforska nya vägar kring hur vi gör våra inköp, säger Malin.

Malin som tillträder tjänsten den 17 oktober i år har en gedigen erfarenhet inom branschen och kommer närmast från Cramo i rollen som Produktområdeschef. Hon har tidigare även jobbat på Bygg-Ole och som Category Manager hos Veidekke.

– Malin har en gedigen bakgrund och ett stort nätverk inom branschen. Med vår växande volym och allt starkare position kommer hon tillsammans med våra fantastiska medarbetare kunna utveckla inköpsarbetet för att flytta fram Bygmas position ytterligare. Vi är väldigt glada att vi lyckats rekrytera Malin till företaget, säger Peter Lindström, VD för Bygma Sverige.