Nyheter

Ett brett utbud till bästa priser: varför är det rimligt att köpa dina nästa däck på nätet?

Bra däck är en oerhört viktig aspekt för varje bilägare. Det är just däck som mest påverkar bilens köregenskaper och säkerhet, de har en kraftig påverkan på bränsleekonomin och bilens utseende samt fordonets ljudnivå.

Däckens bullernivå och hårdhet har en direkt påverkan på förarens och passagerarnas välmående. Däck med bra grepp håller bilen på vägen och ger dig mer kontroll över din bil. Dessutom är däcken viktiga under bromsning – ju bättre däckens bromsförmåga är desto säkrare kan du känna dig bakom ratten.

Dock innebär det inte att bra däck behöver kosta en förmögenhet. Tack vare sitt långvariga samarbete med nästan alla distributörer kan Däck24s onlinebutik erbjuda marknadens största utbud av däck och detta till ett billigare pris än konkurrenterna. Det är bara en orsak till varför du bör köpa dina nästa däck på nätet.

Bästa däck till bästa priser

Kvalitén är en viktig aspekt för alla bilägare oavsett om man ska köpa sommardäck, dubbdäck eller friktionsdäck. Olika nyanser börjar spela roll då när det är frågan om man vill ha däck med ett bra förhållande mellan pris och kvalitet eller om man vill ha däck med det absolut bästa egenskaperna. Är det viktigt att de har en god prestanda på banan eller är det bekvämligheten och en god hållbarhet vid vardagliga körningar som gäller? 

Vi på Däck24 känner väl till dessa frågor och därför har vi plockat vårt sortiment med hänsyn till dessa och många andra aspekter för att precis varje bilist ska kunna hitta passande däck, oavsett om man vill sätta sin bil (och dess däck) på prov på en racingbana eller om man vill helt enkelt köpa ordentliga vinterdäck för den kommande säsongen.

Förutom däckmodeller i olika prisklasser har vi i vår onlinebutik tagit hänsyn till att många kunder föredrar däck av olika tillverkare. I vårt sortiment hittar du de mest kända tillverkare med toppenklassprestanda som Michelin, Goodyear och Continental, så väl som medelklasstilverkare som är kända för deras fantastiska pris och kvalitetsförhållande, som Hankook eller Winrun. För varje tillverkare har vi valt ut de bästa modellerna som motsvarar kundernas behov, för att ha ett brett utbud i varje prisklass och varje årstid.

Förutom det breda utbudet, kan du vara säker på att ingen annan kan erbjuda ett bättre pris när du köper nya däck på nätet. Stora och erfarna onlinebutiker, som till exempel Däck24, samarbetar ständigt med de största distributörerna och håller koll på marknadens trender för att i god tid vara beredda för möjliga prisändringar.

Tack vare onlinebutiker har det blivit oerhört bekvämt att beställa däck

Det lättaste och mest bekväma sättet för att beställa däck är att göra det på nätet, eftersom att onlinebutiker har alltid öppet och du kan vara säker på att du får se alla däck som finns i försäljarens lager och precis till dessa priser, som måste läggas ut – inga tricks eller dolda kostnader tillkommer.

Oavsett om du vill köpa sommardäck eller vinterdäck börjar valet av nya däck från deras mått. Efter att du har angett mått som passar din bil, kan du börja bläddra bland däck av olika tillverkare och ta en närmare titt på varje modell separat. Det som gör dina inköp särskilt bekväma, är att dina beställda däck kan levereras till din dörr redan om 3-5 dagar. Enkelt, snabbt och bekvämt.

Därmed behöver du varken hålla på med logistiken eller tänka på hur de kommer rymmas i din bil och när du kan hämta dem, i fall du köper däck på nätet.  Om man vill det, är det naturligtvis möjligt. Om du inte kan välja mellan flera modeller eller tillverkare eller om du vill få mer information, tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig att komma till den bästa lösningen.

Se Däck24s däckutbud redan nu och köp nya däck till marknadens bästa precis redan idag!