Nyheter

Svensk Byggtidning förstärker redaktionen

Mikael Hedlund tillträder som ny redaktör för Svensk Byggtidning i september. Mikael har lång erfarenhet som journalist och redaktör inom framförallt bransch- och fackpress och har tidigare arbetat med såväl industri- som miljöfrågor i svensk förlagsvärld.

– Jag är glad över förtroendet att få arbeta med ett av Sveriges större bygg- och fastighetsmagasin. Det ska bli både roligt och utmanande att vara med och leda utvecklingen av magasinet genom att ha ett öra mot marken. Jag hoppas att Svensk Byggtidning fortsätter att väcka intresse och vara en inspirationskälla.

– Med Mikael Hedlund får vi en erfaren journalist med stor branschkunskap att kunna utveckla vår redaktion för bygg- och fastighetsbranschen. Han vet vad som krävs för att lyckas med vår typ av verksamhet och kommer verkligen att stärka vår redaktion. Vi måste vara snabbare, ambitiösare och utnyttja alla möjligheter våra branscher ger oss. Vi ser fram emot att få samarbeta med Mikael och att utveckla vår redaktion vidare och bli den ledande aktören inom samhällsbyggande, säger Jan Åström, chefredaktör för Svensk Byggtidning.