Nyheter

Tung rekrytering till Hoivatilat

Hoivatilat rekryterar Karin Barck-Holst som affärsutvecklingschef. Hon tillträder 22 augusti och kommer närmast från Atrium Ljungberg där hon arbetat med utvecklingen av Nya Slussen. 

Karin Barck-Holst, som är civilingenjör KTH i botten, har ledningsgruppsmeriter från Folksam Fastigheter och SWECO Management och har även bl.a arbetat som projektchef på Borätt och Seniorgården. Karin har erfarenhet av flera stora stadsutvecklingsprojekt och vana av att driva förändrings- och utvecklingsprocesser.

– Med ett mångårigt engagemang för hållbar stadsutveckling ser jag fram emot att på Hoivatilat få vara med och bidra till förändring som gör skillnad. Behovet av samhällsfastigheter är fortsatt stort och jag motiveras av Hoivatilats långsiktiga perspektiv och kundnära arbetssätt. Jag tror på nära samarbeten mellan olika kompetenser och på att bygga en kultur som vågar utmana för att främja ständiga förbättringar och en bra affär. Hoivatilats och mina tankar kring detta stämmer mycket väl överens, säger Karin Barck-Holst. 

Maria Frid, vd på Hoivatilat AB, är mycket nöjd med bolagets senaste rekrytering:

– Vi är oerhört glada över att få välkomna Karin som ny affärsutvecklingschef i bolaget. Hoivatilat är ett bolag med stark tillväxt och med Karins gedigna och breda erfarenheter från branschen stärker vi oss nu ytterligare inom affärsutveckling för fortsatt expansion.