Nyheter

Datorväska med eget tryck? 

Din laptop behöver skyddas och du behöver troligen ha med dig andra saker också när du åker på jobb. En snygg och funktionell datorväska är precis vad du behöver,, och kanske dina anställda också? Visste du att man kan beställa laptopväskor med eget tryck? 

Vänta inte, slå två flugor i en smäll och Köp din nya datorväska med tryck här.

Enligt ditt önskemål 

Om du vill ge din personal en gåva som de verkligen kan dra nytt av så har Axon Profil allt du kan önska dig. En ny datorväska med tryck, som ert  företags logo, slogan eller/ och kontaktuppgifter är både en funktionell och snygg gåva att ge till personalen och kanske till era bästa kunder också.

Hos Axon hittar du ett brett utbud av väskor, du kan välja mellan nästan 200 olika typer av väskor, allt från funktionella ryggsäckar i skönt material till urläckra datorväskor i fuskläder. Axon har väskor av de mest kända märkena på marknaden och i alla storlekar, som passar för de minsta 12,1 tums laptops till de största 17,3 tums. Azon erbjuder också ett stort val av färger och dessutom erbjuder de väskor i alla prisklasser.

Om det är svårt att hitta rätt typ av väska rekommenderas det att du använder de filter som finns på webbshoppen. Där kan du välja allt från storlek till färg eller prisklass och hittar på så vis snabbare en passande väska till just ert företag. Genom att välja en snygg väska i neutrala färger kommer företaget i fråga att kunna dra nytta av reklamen som väskan gör i årtal, den goda kvaliteten gör väskan långlivad!

Om du själv inte känner för att göra en egen design kan du skicka logotypen och texten till Axon Profil så tar de fram en skiss åt dig på nolltid.

Datorväska med tryck 

Datorväskor med tryck har varit en riktig storsäljare på grund av att det handlar om en mycket praktisk produkt. Dessutom är det en mycket bra profilprodukt eftersom den gör långvarig reklam för produkten i fråga när personalen använder den för att transportera sin dator både till och hem från jobbet.

Speciellt företag som satsat på konsultering och försäljning har dragit nytta av den marknadsföring man enkelt gör med en datorväska med tryck. Om man arbetar som konsult eller försäljare är man ofta på kundbesök och på så vis får datorväskan för det första bra synlighet och för det andra, inger ett professionell bild av företaget.