Nyheter

Ny VD för SokoPro

Janne Öysti har utsetts till ny VD för SokoPro som är en del av iBinder Group. Han kommer senast från rollen som sälj- och affärschef på mjukvaruföretaget Solibri.

2021 blev SokoPro en del av iBinder Group och bolaget har en ledande position inom digital informationshantering för byggprojekt i Finland. Janne har en gedigen erfarenhet från ledande befattningar i branschen från både mjukvaru- och byggföretag. Senast kommer han från BIM-utvecklaren Solibri och dessförinnan arbetade han i över ett decennium med försäljning och affärsutveckling på ABB.

– SokoPro har en marknadsledande position i Finland och de spelar en viktig roll i koncernens tillväxtresa. Med Janne lägger vi till en säljdriven och internationellt erfaren ledare med djup erfarenhet av digitala transformationer och BIM. Han kommer med sin energi och passion utveckla SokoPro och jag ser fram emot att arbeta tillsammans, säger Magnus Khysing, iBinder Group.

Janne Öysti tillträder sin nya tjänst den 22 augusti och kommer att ingå i koncernens ledningsgrupp.

– Jag ser verkligen fram emot att köra igång. Nu vill jag träffa mina nya kollegor och kunder för att lyssna och lära. Genom att arbeta strukturerat och systematiskt är jag övertygad om att vi som team kommer att nå stora framgångar tillsammans med våra kunder, säger Janne Öysti.