Nyheter

Ny Roxtec-tätning täcker alla behov inom rullande materiel

Roxtec presenterar en ny kompakt tätning – Roxtec CRF transit. Det är en flexibel allt-i-ett-lösning som hjälper tillverkare inom rullande materiel att lösa flera säkerhets- och produktionsutmaningar inom kabel- och plastledningsgenomföringar.

Tillverkare kan fylla den lätta och öppningsbara Roxtec CRF-transitramen med vilken typ av Roxtecs specialtillverkade tätningsmoduler som helst, beroende på vilken kapacitet de vill ha. De får alltid certifierat brandskydd, täthet och vibrationsmotstånd, men de kan välja modultyp för att lägga till flexibilitet till olika kabel- eller rörstorlekar eller för att möjliggöra höghastighetsinstallation.

Tätningsmoduler för flexibilitet

Roxtec CM och CM PPS-moduler anpassar sig till kablar och ledningar av många storlekar tack vare Multidiameter, Roxtecs innovation baserad på tätningsmoduler med avtagbara gummilager. De gör det enkelt att hantera plötsliga designförändringar eller förekomsten av en mängd olika dimensioner.

Tätningsmoduler för snabb installation

Roxtec CRF och CRF PPS-modulerna har inga avtagbara lager men ger en viss kabelstorlekstolerans tack vare sin unika design. CRF-versionerna är idealiska för snabba, repetitiva installationer i serieproduktion med redan kända kabel- och ledningsstorlekar.

Brandskydd för plaströr

PPS-versionerna av Roxtec CM- och Roxtec CRF-modulerna för plaströr innehåller i sin tur svällande material för att uppfylla EN 45545-3. Vid brand smälter plaströret och lämnar ett tomrum i brandväggen. Det svällande materialet expanderar, fyller och tätar tomrummet vilket förhindrar lågor från att spridas genom brandväggen.