Nyheter

Marc Micallef tillträder som vice VD på Credentia

Som ett led i Credentias utveckling stärker man nu företagets organisation genom att Marc Micallef, tidigare Regionchef Öst, nu kliver in i rollen som vice VD.

– Vi är ett bolag som expanderat stadigt de senaste åren och vi har idag en omfattande verksamhet i flera kommuner inom våra två affärsområden projektutveckling och entreprenad. Marc kommer i sin nya roll som vice VD ansvara för projektutveckling och tillsammans med mig arbeta med företagets strategi och tillväxtarbete, säger Ronny Jansson, VD och Koncernchef på Credentia AB.

– Jag ser fram emot att få fortsätta utveckla Credentia, ett företag jag varit på i många år. Att arbeta övergripande med företagets båda verksamhetsområden tillsammans med alla medarbetare, känns väldigt roligt och utmanande, säger Marc Micallef, vice VD Credentia.