Nyheter

Lager på lager, ordning och reda på nolltid!

Har man ett stort lager med många grejer är det oerhört viktigt att varje sak har sin egen plats och det ska dessutom vara både snabbt och enkelt att hitta det man söker. Har man ett växande företag inom till exempel byggbranschen behöver också lagret växa i takt med företaget.

Kanske du snart står inför inredandet av ett helt nytt lager? eller kanske ditt lager behöver fixas upp med ny lagerutrustning? Lomax kan erbjuda dig smarta lösningar och lagerutrustning som kan maxa effektiviteten i ditt lager. För att bekanta dig med det omfattande utbudet, läs mer här.

Alla typer av lagerutrustning snabbt och smidigt

Lomax är ett grossistföretag som erbjuder över 30 000 produkter med allt du kan tänkas behöva till ett kontor samt bland annat lagerutrustning och produkter till städning och kök. Lomax har sin bas i Helsingborg. Genom deras webshop skickar de ut mer än 350 000 beställningar per år till fler än 50 000 företagskunder.

Lomax har ett mycket väl fungerande logistiksystem, vilket innebär att din beställning i de flesta fall levereras inom 1–2 vardagar efter att du gjort din beställning.

I Lomax webbshop hittar du allt du behöver till ditt lager. Du kan naturligtvis hitta hyllor, lådor och andra produkter till förvaring samt lagerinredning såsom bänkar, arbetsbord och lampor. Lomax har även ett brett utbud av stegar, ställningar, vagnar och annan transportutrustning. I sortimentet ingår även verktyg och produkter till både rengöring och avfallshantering. Lomax har också satsat i säkerhetsprodukter för att personerna som arbetat i lagret ska kunna arbeta i en så trygg miljö som möjligt, därför hittar man också arbetskläder och skyddsutrustning, knäskydd och skyddsskor och annan säkerhetsutrustning i deras webbshop.

Ett fungerande och organiserat lager

Ett välfungerande och väl organiserat lager kan verkligen förbättra både arbetsflöde och få bättre översikt på vad som finns i lagret. På Lomax har man arbetat hårt för att kunna erbjuda kunder ett förenklat och systematiskt lager med prisvärd och praktisk lagerutrustning. Med stålställ från Lomax är det lätt att organisera och med systemrutorna och lagringslådor kan man enkelt sortera alla artiklar man har.

Om man har möjlighet skall man absolut förenkla det man kan i sitt arbete. Något som känns som en liten grej kan påverka mer än man tror. Vad sägs om en robotdammsugare som städar golvet i lagret efter en lång arbetsdag eller skyddsutrustning som skyddar arbetarna i lagret och förebygger att skador uppstår? Små förebyggande eller automatiserade saker kan verkligen spara både tid och pengar och det kan även höja arbetsmoralen. Vad skulle du göra med all den tid du sparar genom att ha all din lagerutrustning uppdaterad?