Nyheter

Seminarium på H22 ”Från grotta till hållbart boende styrt av artificiell intelligens”

Den 1 juni leder Johanna Frelin, vd Riksbyggen, ett seminarium under H22 City Expo i Helsingborg om digitalisering, innovation och framtidens boende. I panelen deltar Liza Nyberg, vd Svensk Fastighetsförmedling, Joakim Jardenberg, Volvo Group strategy, Jonas Birgersson, entreprenör ViaEuropa och Anna Frankzen Starrin, kulturantropolog och trendanalytiker.

Seminariet är kostnadsfritt men man behöver boka plats, se länk nedan.

Digitaliseringen förändrar allt med storm, pandemin har fått oss att längta efter naturen, hållbarhet med delad ekonomi blir en nödvändighet, community-tänket sveper in över världen. Och samtidigt är vi grottmänniskor med basala behov. Hur kommer framtidens boende och människans beteenden ser ut?

– Det ska bli väldigt roligt att diskutera framtiden boende och till min hjälp för samtalet kommer jag att använda resultat från en ny undersökning om synen på bostaden som Riksbyggen precis tagit fram, säger Johanna Frelin.

Plats: Stadsteatern – ”Lillan” på Karl Johans gata 1, Helsingborg

När: 1 juni, klockan 13.00-14.00

Klicka här för att boka plats

Seminariet kommer även att sändas live på:

Riksbyggens Facebook-sida.

Se hela Riksbyggens program under:

H22 City Expo