Nyheter

Ny VD till Fastec Skåne

Den 2 mars 2022 utsåg Fastec Sverige Björn Glader, tidigare projektchef, till ny VD i Fastec Skåne. Björn efterträder Thomas Lindh som går vidare till egen verksamhet.

– Det känns roligt att få utse en ”långvägare ” som Björn till ny VD i Fastec Skåne, han kommer med sitt engagemang och sin erfarenhet att bidra till att stärka vår närvaro och position i
södra Sverige. Björn har jobbat länge på Fastec och kan företaget, kedjan och vårt arbetssätt från grunden. Jag ser fram emot att fortsätta att utvecklas tillsammans, säger Johan
Grahn, VD i Fastec Sverige.

Vidare säger Björn att han ser stora möjligheter att ta marknadsandelar i ett Skåne som hela tiden utvecklas. Vi tror att det finns stort behov av de produkter som vi är specialiserade och att vår kunskap och kompetens ska locka nya kunder till oss.

Fastec har en unik struktur, en franchisekedja som består av lokala byggföretag, tillsammans med ett gemensamt supportkontor som tillhandahåller sakkunniga och specialister inom bygg. Detta gör att vi kombinerar lokal närhet och engagemang med det större bolagets styrka i form av brett kunnande och resurser. Vi erbjuder lösningar som både är hållbara och kostnadseffektiva, säger Johan.