Nyheter

VELUX nya solcellsdrivna takfönster 3-i-1 ger extra komfort och mer dagsljusinsläpp

Fjärrstyrt för enkel tillgång till dagsljus och naturlig ventilation. Levereras med regnsensor som automatiskt stänger takfönstret när det börjar regna. 2 öppningsbara och 1 fast takfönster i en karm, en installation, tredubbelt så mycket dagsljus.

VELUX har i över 80 tillfört dagsljus och frisk luft till byggnader via taket. Det nya solcellsdrivna takfönstret VELUX 3-i-1 ger husägare tillgång till maximalt dagsljus och ventilation i sina hem. Husägare kan förvandla vilket rum som helst och samtidigt dra nytta av den starka effekt som naturligt ljus ovanifrån har på olika utrymmen i hemmet.

Det nya solcellsdrivna takfönstret är helt fjärrstyrt, för extra bekvämlighet i vardagen. Dessutom stänger regnsensorn automatiskt alla öppna takfönster när det börjar regna. Takfönstret är också kompatibelt med alla VELUX-tillbehör för smarta hem-funktioner, fjärrstyrs med VELUX App Control eller VELUX ACTIVE med NETATMO.

− Med vårt nya fjärrstyrda 3-i-1 takfönster får husägare en extra bekväm vardag med fördelar som ökat dagsljus och fantastisk panoramautsikt från tre takfönster med slanka profiler. Den transformativa kraften som dagsljus från ovan har kan få vilket rum som helst att kännas större, rymligare och mer inspirerande. Du kan styra den öppningsbara karmen med en trådlös fjärrkontroll eller lägga till VELUX App Control för smart hemkontroll som passar din livsstil, sade Scott Leeder, Market Director på VELUX, Storbritannien och Irland.

− Vi vet att dagsljus gör husägare gladare – vilket är en viktig anledning till att vi har skapat 3-i-1-lösningen. Det ger husägare betydligt mer dagsljus i en enda installation. Vi introducerar nu den nya designen med en karm och med denna solcellsdrivna variant är vi trogna vårt VELUX-arv – att ständigt utmana oss själva och förnya våra produkter, för att kontinuerligt förbättra och boendemiljöer med rätt mängd dagsljus och komfort för husägare runt om i världen, menar Scott Leeder.

De främsta fördelarna för husägare:

VELUX 3-i-1 solcellsdrivna takfönsterdesign ger husägare upp till 289 procent mer tillgång till dagsljus jämfört med ett vanligt, enkelt takfönster. Andra viktiga fördelar:

Ökat dagsljus: Den extra smala karmdesignen låter naturligt ljus flöda in i rummet och skapar en känsla av rymlighet.

Panoramautsikt: 3-i-1-takfönstret skapar fantastiska vyer där det installeras – och bidrar till att förvandla utrymmen.

Värmeskydd och mörkläggning: Kompatibel med alla VELUX in- & utvändiga solskydd för att kontrollera inomhusklimatet även under årets varmaste och soligaste dagar.

Värde för pengarna: Det mest prisvärda sättet att tredubbla insläppet av dagsljus.

Främsta fördelarna för montörer:

VELUX 3-i-1 fjärrstyrt takfönster är enkelt att installera tack vare konstruktionen med en karm:

Optimera tiden: få jobbet gjort på en dag med den innovativa modulen med en gemensam karm och en standardinstallation. Alla fönsterbågar kan tas bort för att göra produkten lättare, vilket gör det enklare att få takfönstret från mark till tak. Installationen görs enligt vanliga principerna, men med färre komponenter. Och eftersom produkten är solcellsdriven är den lätt att installera utan kabeldragning.

Enkel beställning: med endast en enda produktreferens och ett installationspaket.

Ökad merförsäljning: möjlighet att sälja fler takfönster till ett lägre pris jämfört med en standardkombination av två jämförbara takfönster.

Fler bonuspoäng: Mellan 1 april och 31 maj kan installatörer dra nytta av de extra stora bonusarna som finns på utvalda produkter, inklusive 3-i-1-takfönstret. Det betyder att du får fler poäng att spendera på köp från välkända varumärken som IKEA, Zalando och CDON. 3-i-1-takfönstren räknas som tre takfönster i bonusprogrammet vilket ger dig bättre bonusintäkter.