Nyheter

Hållbara reservkraftlösningar med nya hybridgeneratorer

Satema AB, specialister på att förse byggarbetsplatser och företag med tillfällig el, vill ligga i framkant när det gäller hållbara lösningar och lanserar nya produkter med fokus på minskade koldioxidutsläpp. Genom vår partner Trime kan vi nu leverera framtidsinriktade och hållbara generatoraggregat till den svenska marknaden.

KRAFT & INNOVATION SATEMA levererar morgondagens produkter till fossilfria bygg-och anläggningsplatser.De nya T-Zero Pro produkterna erbjuder avancerad teknik för att göra även de svåraste jobben enkla. Alla produkterna i T-Zero Pro är kompatibla med varandra. Du kan alltid förvänta dig samma imponerande batteritid och snabba laddningstid. Trimes åtagande är att förändra framtiden i byggindustrin. Människor använder teknik och maskiner för att förbättra sin omgivning. Varför fortsätta använda fossila bränslen? Det är dags att anta utmaningen och tillsammans skapa en renare, tystare och säkrare framtid!

Med T-Zero Pro generatoraggregat uppnås samma effekt som med dieselmotorer men med lågt ljud och avgaser.

– Trime teknik är pionjär och marknadsledande. Den levererar en ny nivå av prestanda, vilket ger oss inom byggindustrin ett pålitligt generatoraggregat som garanterar dig som kund en stor kostnadsreduktion på bränsle och en betydande minskning av CO2-utsläpp, säger Thomas Hansson, Försäljningsansvarig på Satema AB.

Vi har i vårt utbud Hybrid generatoraggregat och Hybrid Solar med solceller 6kVA-60kVA med litiumbatteri. Användningsområden: byggarbetsplatser, uthyrningsföretag, industrihallar och beredskap.

Tack vare hybrid generatorn kan du avsevärt minska drifttiden mot en traditionell dieselgenerator och dra nytta av lågt ljud, effektiv reservkraft och låg bränsleförbrukning som ger en betydande minskning av CO2-utsläpp.

Kombinera fördelarna med hybridgeneratoraggregatet tillsammans med kraftfulla och effektiva solcellspaneler som kommer ge ström till litiumbatterierna.

Satema är Nordens största tillverkare av produkter för tillfällig el med produktion i Norge och Lettland. Satema AB representerar Trime Group som tillverkar högkvalitativa belysningsmaster och generatoraggregat.

Mer info på:

www.satema.se

och på Youtube:

youtube.com/watch?v=5ajfeb7Jsus