Nyheter

Onninen stärker sitt erbjudande inom vatten och avlopp

Den tekniska grossisten Onninen bildar tillsammans med bygghandelskedjan K-Bygg och byggvarukedjan K-Rauta, företaget Kesko Sverige. För att stärka sitt erbjudande inom vatten och avlopp (VA) i norra Sverige har Onninen och K-Bygg ingått ett ännu tätare samarbete, vilket innebär att samtliga K-Bygg butiker i norra Sverige nu erbjuder Onninens VA-sortiment.

För Onninens VA-kunder i norra Sverige innebär samarbetet ett ökad geografisk närvaro samt ger full åtkomst till K-Bygg butikernas VA-sortiment och övriga lagerlagda produkter, vilket kommer att höja servicenivån ytterligare. För K-Byggs kunder innebär det ett utökat sortiment inom VA, något som har efterfrågats länge.

– För kunder i norra Sverige skapar det ökade samarbetet mellan K-Bygg och Onninen ett mer attraktivt erbjudande inom vatten och avlopp samt en starkare geografisk närvaro Det är helt klart en styrka och till våra kunders fördel att vi har tre varumärken som är verksamma inom bygg och infrastruktur. Med Onninens kompetens inom VA och K-Byggs kunskap inom byggmaterial tar vi ett steg närmare i att erbjuda kunderna en helhetslösning. Vi ska vara proffsens naturliga partner, säger Mikael Cederholm, COO, Onninen.