Nyheter

SSEA väljer ny samarbetspartner

Byggbolaget SSEA (f.d. HENT Sverige AB) har tecknat nytt avtal med Cramo AB. Det nya avtalet, som gäller f.r.om. 1 oktober 2021 och 36 månader framåt, omfattar alla SSEAs projekt, där Cramo blir exklusiv leverantör och partner för all inhyrning av maskiner, utrustning och tjänster.

SSEA Svensk Samverkansentreprenad Aktiebolag är en byggentreprenör på den svenska marknaden inom områdena samhällsfastigheter, hotell, kontor, handel och träbyggnad. Cramo och SSEA har tidigare arbetat nära tillsammans med SARA Kulturhus i Skellefteå och nu bland annat i det pågående projektet Kunskapsstaden som är en del av Kirunas stadsflytt.

– Det är glädjande för oss i SSEA att ha ingått avtal med en så betydande aktör som Cramo. Det kommer både underlätta och förbättra genomförandet av våra projekt. Vi ser fram emot ett gott samarbete, säger Greger Jansson, inköpschef SSEA. 

Genom det nya rikstäckande avtalet åtar sig Cramo att tillgodose SSEA med en fullständig hyreslösning i form av bland annat maskiner, hissar, bodar, el/byggström, samt digitala lösningar och tjänster för alla deras kommande projekt.

– Vi har under de senaste åren byggt upp ett gott samarbete med SSEA. Vi har hittat många områden där vi tillsammans utvecklat vårt sätt att arbeta både säkrare, miljövänligare och effektivare. Det känns därför extra roligt att kunna ta nästa steg i vårt samarbete med detta avtal, säger Simon Sandström, Säljare Cramo AB.