Nyheter

Ny VD för Heco Nordiska AB

Styrelsen för Heco Nordiska AB har fr.o.m. den 1 januari 2022 utsett Christos Selman till ny VD för Heco. Christos har sedan mars 2021 arbetat som marknadschef och vice VD på Heco efter att ha arbetat på moderkoncernen Volati AB och genomfört Volati Management Program.

Han har även tidigare erfarenhet som managementkonsult på PA Consulting och säljerfarenhet från SAP.

– Det är med stor glädje vi välkomnar Christos som ny VD i Heco. Han är en ödmjuk och bra ledare som kommer att fortsätta vidareutveckla bolaget framåt. Vi vill också rikta ett varmt tack till Owe som tagit Heco till den position man har idag och som stöttat Christos under hans första tid i bolaget, säger Roger Andersson, Styrelseordförande i Heco Nordiska AB.

Christos efterträder Owe Klippel, grundare och nuvarande VD, som efter 32 väldigt framgångsrika år i bolaget nu väljer att avsluta sin roll som VD och kommer att kvarstå i en rådgivande roll under en övergångsperiod. Detta helt enligt den gemensamma plan som togs fram i samband med att Heco förvärvades under januari 2020.

– Heco är ett väldigt fint bolag som jag fått förmånen att lära känna, både under min tid på VMP programmet och nu i min roll som marknadschef och vice VD. Jag ser fram emot att få driva vår framtida tillväxt tillsammans med alla fantastiska kollegor och medarbetare, och fortsätta den fina resa som Heco haft under Owes ledning, säger Christos Selman.