Nyheter

Ny vd till PCS Modulmontage

Nu blir Magnus Janson ny vd för PCS Modulmontage AB, ett bolag inom PartGroup koncernen.

Uppdraget som vd på PCS Modulmontage innebär att bygga en verksamhet från grunden. Tillsammans med övriga bolag inom PartGroup koncernen skall PCS Modulmontage ta sig an specifika entreprenader och uppdrag inom byggnation med moduler framtagna genom industriell produktion. Branschen är under förändring och här passar Magnus erfarenheter, driv och engagemang väl in.

– Det ska bli fantastiskt roligt och intressant att anta den här utmaningen. Jag brinner för utveckling och nytänkande. Drivs av samarbete med människor som har vilja och engagemang att skapa förändring. Jag ser fram emot att utveckla PCS Modulmontage tillsammans med mina nya medarbetare och kollegor, säger Magnus.

Magnus har en bakgrund som civilingenjör inom maskinteknik vid KTH i Sthlm, Ledare och ansvarig för byggprojekt inom Emtunga offshore, vd SBR Byggingenjörerna, vd Byggkeramikrådet för att nämna några. Senast kommer han som vd för Besiktningsman.se.