Nyheter

Skyltmax tillsätter ny VD

Det har hunnit hända en hel del sedan Skyltmax.se (SignMax AB) gick live 2008. Från en liten gravyrmaskin till fullskalig egen produktionsanläggning, gasellföretag åtta år i rad, Great Place to Work-arbetsplats och 100% klimatkompenserat bolag, är bara några av många händelser i Skyltmax historia.

Nu är det dags för ännu ett nytt kapitel. Skyltmax tillsätter Mattias Klingberg som ny VD, med tillträde 1 januari 2022. John Gustin (fd Eskilsson), medgrundare och VD för bolaget sedan start, ger nu över stafettpinnen till kollegan.

– Det känns som ett naturligt steg i Skyltmax utveckling och fortsatta resa framåt. Jag är övertygad om att Mattias är helt rätt person för att ta Skyltmax till nästa nivå, säger John Gustin.

Med fortsatt fokus på att digitalisera skyltbranschen vill Mattias tillsammans med hela bolaget skapa nya händelser som utgör Skyltmax historia.

– Vårt uppdrag är att göra skyltbranschen enkel och lättillgänglig, med ett tydligt hållbarhetsfokus. Det känns fint att få förtroendet och det ska bli spännande att tillsammans med styrelse, ledningsgrupp och alla medarbetare fortsätta driva Skyltmax framåt mot den visionen, säger Mattias Klingberg.

Mattias började sin resa i företaget redan 2010 och har sedan dess haft en mängd olika roller, senast som vice VD. John Gustin är fortsatt engagerad i bolaget genom styrelsen.