Nyheter

GBJ Bygg AB rekryterar en vice VD

GBJ Bygg AB förstärker sin organisation och ledningsgrupp ytterligare. Till tjänsten som vice VD har man rekryterat Stefan Ronéus. Stefan arbetar redan idag inom koncernen på systerbolaget GBJ Bostadsutveckling.

– Det här är ett naturligt steg i GBJ Byggs fortsatta utveckling och en tydlig satsning på organisation och ledarskap, säger VD Staffan Dahlström.

– Stefan har jobbat inom vår koncern en tid och känner därför bolaget och de utmaningar vi står inför väl, fortsätter Staffan.

GBJ Bygg är verksamma inom byggnadsentreprenad samt bostads- och logistikutveckling. Bolaget har haft en gynnsam utveckling under flera år och närmar sig 1,7 miljarder kr i omsättning innevarande räkenskapsår.

– Våra medarbetare har gjort ett fantastiskt jobb med att utveckla detta bolag från ett mindre byggmästarföretag som jag en gång köpte till det vi är idag. Men allt eftersom bolaget växer behöver vi också säkra att utvecklingen av organisationen hinner med. Vi behöver kunna genomföra våra strategier, få bättre strukturer och ytterligare förbättra vår affärsmässighet. Därför tillsätter vi en vice VD som kan stärka oss i dessa frågor, säger Staffan Dahlström.

Stefan Ronéus arbetar idag som affärsutvecklare inom GBJ-koncernen. Innan Stefan kom till GBJ har han jobbat som affärsområdeschef på APP Properties AB och dessförinnan som affärschef på Videum AB.

– Jag är oerhört tacksam för förtroendet som GBJ Bygg visar genom att erbjuda mig den här rollen. Det är ett mycket fint familjeägt företag som jag är stolt över att få representera, säger Stefan Ronéus.

– Jag ser fram emot uppdraget och att tillsammans med alla kompetenta kollegor utveckla verksamheten och skapa förutsättningar för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

Stefan tillträder tjänsten som vice VD under januari 2022.