Nyheter

Flytta företaget snabbt och enkelt

När behov finns av att flytta sitt företag så brukar det finnas en hel del att tänka på och ta hänsyn till. Vid en flytt innebär det ofta att flytten måste vara både snabb och smidig eftersom att verksamheten många gånger måste rulla på som vanligt under tiden. Det betyder också att det blir svårt att hinna med flytten utan att hyra in flytthjälp.

Norra Flytt AB är en etablerad flyttfirma som erbjuder flytthjälp i huvudstadsregionen kring hela flytten om så önskas. Finns det vissa saker som man vill hantera själv så går det att välja att hyra in hjälp endast för de delar som är aktuella. Finns det inte tillgång till ett fordon så går det bra att till exempel hyra in en flyttbil i den storlek som önskas med en tillhörande chaufför.

Hjälp med att flytta företaget till nya lokaler

De flesta företagsflyttar måste vara effektiva, det finns ofta väldigt lite tid att hantera flytten på och hjälp måste många gånger hyras in. Norra Flytt AB erbjuder den hjälp som behövs för att verksamheten ska kunna flyta på samtidigt som man byter lokaler. Oavsett om det är ett litet eller stort företag som ska flyttas så går det att få hjälp hos Norra Flytt AB.

Ska företaget flyttas till andra delar av Sverige så går det att få hjälp med det också. Man bestämmer själv hur mycket hjälp som önskas. Finns det behov av hjälp med packning så kan man känna sig trygg med att Norra Flytt packar inventarierna på ett ansvarsfullt sätt. De erbjuder flexibla lösningar vilket betyder att det även finns möjlighet till hjälp med flytten under helger och storhelger om det finns behov för det.

Vid flytt av ett företag så finns det ibland behov av att rensa ut en hel del som inte ska med till  de nya lokalerna. Saker som ska slängas tar många gånger en hel del tid att forsla bort och ibland krävs det också en viss typ av fordon för att göra det. Norra Flytt erbjuder hjälp med det, både vad gäller ett passande fordon och personal som tar hand om bortforslingen.

Priser för att flytta ett företag

Priset för hjälpen med flytten beror naturligtvis helt på vad som önskas hjälp med. Inne på Norra Flytts hemsida så går det att få en prisuppfattning kring vad flytten kostar per timme. Önskas hellre ha ett fast prisförslag så går det bra att be om en offert för de tjänster som är aktuella. Detta är ett bra sätt för de som vill hyra in flera tjänster eftersom priset ofta kan bli mer förmånligt då.

Norra Flytt AB erbjuder alla förekommande tjänster inom företagsflytt och kan även hjälpa till under helger och storhelger om så krävs.

Läs mer här:

https://www.norraflytt.se/