Nyheter

Dammreducerande lock förbättrar arbetsmiljön

För att förbättra arbetsmiljön har Bemix utvecklat och tagit fram dammreducerande lock till flera av sina populäraste maskiner, däribland planblandaren Rojo 80.

De revolutionerande locken ger en väsentlig minskning av det damm som kan uppstå när man knäcker torrbrukssäckar vid blandningsmomentet. Detta medför en tydligt förbättrad arbetsmiljö på byggarbetsplatsen.

– Vi är väldigt glada att kunna erbjuda en lösning som förbättrar arbetsmiljön för de som använder våra produkter. Vi hoppas att våra dammreducerande maskiner kan göra stor skillnad för byggbranschen och betongindustrin framöver, säger Karin Pettersson, VD Finja Bemix.

Bemix dammreducerande lock finns till blandarna Rojo 300, Rojo 230 och Rojo 80, brukspumparna S36 och S48 samt automatblandaren 404. Dessa kan med fördel användas tillsammans med Bemix expanderbruk, till exempel F4, elementfogbruk och de frostfria varianterna.