Nyheter

Ny Teknisk projektsäljare & Produktspecialist på Mapei

Peter Liljedahl förstärker teamet inom ”Keramik & Golv” på Mapei med rollen som Teknisk projektsäljare & Produktspecialist. Han tillträdde sin tjänst 23 november 2021.

Peter kommer närmast från Kilto AB där han arbetade som Tekniskt ansvarig och Produktchef i 7 år. Han har över 20 års branscherfarenhet, främst inom fäst och fog samt golvavjämning.

– Som person är jag analytisk, proaktiv och en lagspelare, som gärna sätter ”laget före jaget”. Jag är ödmjuk inför uppgiften, men tycker att dessa egenskaper är något jag kan bidra med för att stärka konkurrenskraften. Hos Mapei kommer jag främst att arbeta med att stötta våra kunder i deras projekt, och bistå med teknisk support inom Mapeis produkter/systemlösningar, berättar Peter

– Jag ser fram emot att få arbeta på ett företag med ett stort teknikfokus i kombination med ett starkt miljötänk, då det är framtiden, avslutar Peter

– Det känns riktigt bra att ha Peter ombord med sin mångåriga erfarenhet och spetskompetens hos oss på Mapei. Jag är övertygad om att han kommer bidra till Mapeis utveckling, i synnerhet, när det kommer till specialprojekt. Peter kommer bli en stor tillgång för oss när det gäller proaktiv kvalitetssäkring, säger Håkan Larsson , försäljningschef på Mapei.