Nyheter

Ny Affärschef för Parmaco Sverige

Parmaco AB har anställt Lars Lagerström som affärschef för Parmaco Sverige. Lars Lagerström har en gedigen bakgrund inom modulbyggnadsbranschen med specialinriktning mot den offentliga marknaden.

Lars Lagerström tillträdde sin tjänst den första november och kommer att rapportera direkt till Parmaco AB’s vd Alexander Nordlund.

– Jag är väldigt glad för att Lars blir en del av Parmacos team. Med hans omfattande bakgrund inom modulområdet är han en branschexpert som kommer att tillföra vår verksamhet i Sverige ytterligare bredd och kvalitet, säger Alexander Nordlund, vd på Parmaco AB.

Lars Lagerström har verkat länge inom modulbranschen. Närmast kommer han från Novorent AB där han var regionchef, och han har tidigare verkat många år på Temporent AB och Nordic Modular Group. Lars har just påbörjat sin tjänst och han kommer att vara placerad på Parmacos svenska huvudkontor i Solna.

 – Jag ser fram emot att vara en del av ett företag som ligger i framkant när det gäller att erbjuda Sveriges elever och skolpersonal moderna och dynamiska byggnader. Med skärpta krav inom bland annat hållbarhet och energi är det viktigt att vi som leverantörer tar ett stort ansvar för att säkerställa att våra kunder känner sig trygga med att leveransen av lär- och arbetsmiljöer alltid motsvarar deras krav och förväntningar – och där är Parmaco en föregångare, säger Lars Lagerström.