Nyheter

Beslag på dina villkor

Svenssons i Tenhult AB är ett personligt familjeföretag med över 80 års erfarenhet av att leverera högkvalitativa beslag från de ledande tillverkarna. Vi levererar till snickeri-, hus- och metallindustrin med fokus på bästa service gentemot våra kunder.

På Svenssons kan vi erbjuda helt kundanpassade lösningar till er verksamhet. Vi utför påspackade beslagssatser, märkning av kartonger eller packar era produkter efter speciella önskemål för att ta några exempel. Ta gärna kontakt med oss så kan vi tillsammans diskutera vad just ditt företag behöver.

En annan fördel är att ni kan samla ihop era inköp av beslag till en enda leverantör, vilket är kostnadseffektivt och miljömedvetet, då ni slipper fraktavgifter från olika leverantörer.

Svenssons kunder består främst av företag inom snickeriindustrin med koncentration på dörr-, fönster-, och hustillverkning samt ett växande kundsegment inom metall- och fasadindustrin. Som distributör åt snickeriindustrin bearbetar Svenssons i Tenhult hela södra Sverige med undantag för Skåne och Blekinge, som det fusionerade bolaget Svenssons i Knislinge svarar för.

För att titta lite närmare på vad vi säljer är du välkommen att besöka vår e-handel. För att kunna se priser på våra produkter i vår e-handel behöver du först registrera ert företag som kund hos oss. Efter godkänd registrering får du inloggningsuppgifter som används för att logga in på vår e-handel.

Vår e-handel är helt integrerat med vårt affärssystem vilket innebär att du alltid har uppdaterad information och ser ert företags priser, rabatter, orderhistorik m.m.

I och med fusionen med systerbolaget Järnbolaget i Knislinge, ökade Svenssons i Tenhult sin servicenivå ytterligare. Med två kontor och två lagerplatser kan man nu erbjuda en högre tillgänglighet på både produkter och kunnande.

Kontakt:

Mjälarydsvägen 31
561 63 TENHULT

036 – 39 06 40

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Måndag – Torsdag: 07:00 – 16:30

Fredag: 07:00 – 15:00