Nyheter

Ny projektledare för Nordbygg

Den 3 januari 2022 tillträder Lina Hann som ny projektledare för Nordbygg, Stockholmsmässans största mässa. Hon kommer närmast från Fastighetsnytt där hon haft rollen som sälj- och marknadschef och arbetat med varumärken inom samhällsbyggnadssektorn som bland annat magasinet Fastighetsnytt och mötesplatsen Business Arena.

– Det känns väldigt spännande att få ta över rodret efter Peter. Han och hans team har tillsammans med branschens aktörer skapat en sällsynt stark mötesplats, viktig för hela samhällsbyggnadssektorn. Jag ser fram emot möjligheten att fortsätta Nordbyggs utvecklingsresa tillsammans med dem, säger Lina Hann, tillträdande projektledare.

Lina Hann kommer att efterträda Peter Söderberg som framgångsrikt projektlett Nordbygg under nästan 20 år. 2022 års mässa blir hans nionde och Lina kommer att arbeta parallellt med honom fram till genomförandet av Nordbygg 2022. Därefter kommer Peter att gå i pension.

För Lina Hann är den här utmaningen både ny och välbekant. Hon har en lång bakgrund inom mässbranschen, först på Sollentunamässan och därefter Kistamässan och Easyfairs. Hon har många års erfarenhet av projektledning och utveckling av B2B-mässor. Under sina sex sista år på Kistamässan hade hon titeln Head of Events och ansvarade för en tredjedel av Kistamässans portfölj av egenproducerade mäss- och konferensprodukter.

Foto: Sara Söderström