Nyheter

Beijer anställer Ulrika Wikberg som ny HR-direktör

Ulrika Wikberg kommer senast från investorägda industriautomationsbolaget Piab och har stor erfarenhet att driva förbättringar med medarbetare i fokus.

Ulrika har byggt sin djupa kompetens att utveckla HR-processer, förbättringar och ledarskap under flera år med ledande HR-positioner hos bland annat Polygon och Fujitsu.

– Ulrika är en mycket erfaren HR-ledare med strategisk höjd och driv framåt. Ulrikas erfarenhet och kompetens kommer till stor nytta i vår fantastiska tillväxtresa. Jag ser fram emot att samarbeta med Ulrika och fortsätta vår resa att nå vår vision att bli den mest pålitliga byggmaterialhandlaren, säger Geir Thomas Fossum, vd på Beijer Byggmaterial.

– Beijer och Stark-koncernen har gjort ett mycket imponerande intryck och jag är väldigt förväntansfull inför att få ansluta till detta framåtriktade företag. Tillsammans med HR-teamet, ledningen och alla medarbetare ser jag fram emot att få vara med på Beijers fortsatta framgångsresa och utveckling, avslutar Ulrika.

Ulrika Wikberg börjar på Beijer Byggmaterial den 3 januari, 2022.