Nyheter

Hur bygger vi mer för fler?

Mikael Sjölund besöker Framtidsveckan under onsdagen den 17/11 och kommer att berätta mer om sin syn på hur vi tillsammans kan bygga mer för fler.

Mikael är entreprenör och engagerad i ett flertal bolag verksamma i bygg- och fastighetssektorn.

Han har tillsammans med Henrik Melkstam skrivit en debattbok (planerad utgivning av Svensk Byggtjänst i december), med syftet att bidra till en utveckling av bostadsbyggandet i Sverige. Boken pekar även på Sveriges möjligheter att bli ledande inom export av industriell produktion av bostäder.

Tid: Onsdag 17/11 kl 10.00
Plats: PartGroup, Bristagatan 14, Arlandastad

Mer info och gratis anmälan här >

Framtidsveckan bjuder in till fyra dagar med visning, inspirerande föreläsningar och samtal med fokus på framtidens byggande och smarta hållbara lösningar.

Veckans programpunkter:

Magnus Lundgren, teknisk expert på Byggkeramikrådet – om Granitkeramik.
Tid: Måndag 15/11 kl 14.00

Martin Brunnkvist och Pierre Lundborg från Säker Vatten ska berätta om branschregler, förutsättningar och Parts resa till märkningen Säker Vatten Accepterad monteringsanvisning för våra installationsmoduler.
Tid: Tisdag 16/11 kl 10.00

Amanda Borneke, Specialist i Cirkulär ekonomi på Sweco, inspirerar om lösningar för att hantera hållbarhet i byggbranschen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara.
Tid: Tisdag 16/11 kl 14.00

Mikael Sjölund, Coreco, kommer att berätta mer om sin syn på hur vi tillsammans kan bygga mer för fler. Mikael är entreprenör och engagerad i ett flertal bolag verksamma i bygg- och fastighetssektorn.
Tid: Onsdag 17/11 kl 10.00

Biljana Pehrsson, vd för fastighetsbolaget Kungsleden AB, inspirerar med nya insikter och nya mål med fokus på tillväxt, hållbarhet och en ännu starkare finansiell position.
Tid: Onsdag 17/11 kl 13.00

Dieter Sand, CEO på Arlandastad Group tar plats på scen och berättar om Arlandastad Group och bolagets resa och nya mål framöver.
Tid: Torsdag 18/11 kl 14.00