Nyheter

Ny Affärschef på Lindbäcks

Lindbäcks har nu gjort klart med ny affärschef för att driva försäljning och tillväxtresan för bolaget.

– Skogen är Norrlands gröna guld och Lindbäcks är kronjuvelen i den förädlingskedjan, så därför är det viktigt att Lindbäcks fortsätter utvecklas med en stark framtidstro, säger David Sundström, affärschef, Lindbäcks.

Efter en rekryteringsprocess som pågått under augusti och september har nu Lindbäcks beslutat att ge David Sundström rollen som affärschef. Sundström var tidigare ansvarig för affärsområdet i norr och tar nu klivet upp som övergripande ansvarig för affärsutvecklingen och försäljningen. Sundström tillträder tjänsten i dag, den 12:e oktober.

Magnus Edin, vd Lindbäcks Bygg:

– Jag är glad att vi nu har klart med David Sundström som ny Affärschef. Jag ser fram emot vårt samarbete. Jag har haft förmånen att lära känna David en tid så det känns förstås extra bra. Tillsammans ska vi fortsätta satsa på vår försäljning och en fortsatt tillväxt. Vi kommer också att i nästa steg rekrytera för att förstärka teamet som arbetar med försäljning ytterligare.