Nyheter

MyGizmo nominerad till årets SaaS-företag 2021

Andelen digitala Hantverkare har ökat kraftigt de senaste åren, något som lett till ökad efterfrågan på MyGizmos lösningar.

Vinnaren presenteras den 13 oktober under Breakit SaaS-Summit, ett av Nordens största SaaS-event. Ända sedan starten 2017 har MyGizmo vuxit.

– Varje månad ökar vi antal kunder och användare, och att bli uppmärksammad och nominerad till årets SaaS-företag 2021 bekräftar att vi på allvar börjar bli mer synliga i marknaden. MyGizmo har ett smart och unikt system för små och medelstora bolag i Hantverksbranschen, säger Therese Thard, vd och medgrundare.  

Den 13 oktober samlas de hetaste bolagen och främsta SaaS-ledarna på Cirkus i Stockholm under Breakit SaaS-Summit. Där kommer också vinnaren att utses av juryn, en jury bestående av Tatiana Shalalvand på Inventure, Pål Malmros på Verdane, Johan Crona på Cloud Capital, SaaS-profilen Hannah Meiton och Breakits vd Camilla Bergman.

– Vi vill fortsätta att lyfta fram SaaS som en viktig bransch i Sveriges näringsliv och på techscenen. En del av detta är att visa upp de bästa förebilderna, så att de kan sporra andra att fortsätta bygga fler grymma SaaS-bolag, säger Johan Crona till Breakit.

I sin bedömning av bolagen kommer juryn att titta på saker som affärsmodell, tillväxt, resultat, möjligheten att skala upp verksamheten, liksom hur företaget jobbar för en bättre värld.

Om MyGizmo AB

MyGizmo gör det möjligt att digitalisera hela arbetsflödet från offert till fakturering för Hantverksföretag. Systemet är utvecklad av Hantverkare för Hantverkare med mål att alla små och medelstora Hantverksbolag ska bli mer effektiva, lönsamma och framför allt få en bättre dag på jobbet. Det prisbelönta företaget har varit en del av företagsinkubatorn LEAD.