Nyheter

Bonava anställer ny HR-direktör

Bonava har utsett Anna Wenner till ny HR-direktör för Bonava AB och medlem av koncernledningen. Anna Wenner har lång erfarenhet av ledande befattningar inom HR och kommunikation.

– Anna Wenner har en gedigen erfarenhet inom bygg- och bostadsutveckling och är en värderingsdriven och kompentent ledare vars både erfarenhet och personliga egenskaper kommer att bidra till att stärka Bonava, säger Peter Wallin, VD och koncernchef, Bonava.  

Anna Wenner kommer närmast från en roll som HR-, kommunikations- och marknadsdirektör för Skanska Sverige och har tidigare haft roller som HR- och kommunikationsdirektör för Skanska Infrastructure Development, och HR- och kommunikationschef för Skanska Residential Development Nordic. Hon har en kandidatexamen i statsvetenskap och kommunikationsvetenskap från Örebro Universitet och har även studerat marknadsföring på Stockholms Universitet.

Anna Wenner tillträder tjänsten i mars 2022.