Nyheter

Elitfönster är bäst i test* – karm till skruv, fönster mot fönster

Tester genomförda av ByggHemma och TeknikRåd visar på att Elitfönster Original är det självklara valet om man söker efter ett prisvärt fönster med oslagbar kvalitet och långa garantier. Elitfönster är även proffsens val då majoriteten av landets återförsäljare och snickare rankar varumärket i topp gällande design, utbud och kvalitet.

Dessa framgångar tillsammans med ledande EPD-resultat (miljövarudeklaration) är någonting Elitfönster vill kommunicera till kunder och därför har konceptet ”Bäst i test” tagits fram.

Vår ambition med reklamkonceptet ”Bäst i test” är inte att presentera en specifik produkt som är bäst inom alla kategorier utan snarare lyfta de parametrar där vi ligger i framkant som exempelvis miljövarudeklaration och garantier gentemot övriga producenter, säger Jonas Hernborg, vd Elitfönster.

Rullas ut med full kraft

Det råder inga tvivel om att Elitfönster är landets ledande fönstertillverkare. Produkterna som lämnar företagets tillverkningsanläggningar hamnar ofta i topp i stora jämförande tester och när det kommer till hållbarhet och teknisk utveckling är företaget den aktör som konkurrenterna följer med intresse. När ”Bäst i test” nu rullas ut för att kommunicera allt det fantastiska som Elitfönster står för och producerar så görs det med full kraft i traditionella och digitala medier. Ingen kommer att undgå budskapet.

Vi är naturligtvis oerhört stolta och glada över resultaten. Vi har riktigt bra kvalitetsfönster för villamarknaden, är samtidigt prisvärda och har de längsta garantierna. Som Sveriges ledande fönster¬tillverkare, med nästan hundra år av småländsk fönstertradition jobbar vi vidare för att leda branschen framåt i många år framöver. Utrullningen av ”Bäst i test” är det perfekta avstampet, avslutar Jonas.

*Se testresultaten av Elitfönster Original på:

elitfonster.se/bastitest