Nyheter

FF Kakel stärker upp med ny affärschef

I strävan efter att bli en förstklassig leverantör och partner till Sveriges alla bostads- och utvecklingsprojekt, är ett av FF Kakels ledord – påverkan. FF Kakel vill påverka branschen samt vara med och utforma den.

I januari fick VD, Michael Johansson, frågan om vad han ser fram emot under 2021?

– Jag ser fram mot att få fortsätta utveckla vårt företag och bygga vidare på vår expansionsplan. Nästa år kommer man märka mer om vart vi är på väg och vår profil kommer att sticka ut.

 Ett av dessa utmärkande steg är deras senaste rekrytering – Caroline Andernéll, affärschef.

Under sin karriär har Caroline byggt upp ett starkt nätverk i bostadsutvecklingsbranschen. På Carolines meritlista hittar vi ledarskapsroller inom stora koncerner så som IKEA, Fiskars Group och flera av de stora bostadsutvecklingsföretagen i Sverige. Carolines specialitet är konceptutveckling – allt från strategi till interiör, gestaltning, produktdesign och grafisk formgivning. Dessa erfarenheter ser FF Kakel som tillgångar, styrkor och fördelaktiga verktyg för vidareutveckling och fortsättning av deras etableringsresa.

Caroline berättar:

– Jag tror att nyckeln till framgång ligger i att analysera trender och prognoser för framtiden. Med den informationen tror vi oss vara i framkant när det gäller framtagande av sortiment och specialdesignade koncept. Genom att involvera produktion i processen ser vi till att både byggherre och utförare, likväl plattsättare och privatkund, får de bästa av förutsättningar.

FF Kakel etablerades i Göteborg 1999 och har under sin drygt tjugoåriga historia varit med att skapa regionens bästa verksamhet för professionell handel med kakel och klinker. Sedan hösten 2019 finns de även i Stockholm och i Uppsala. Anläggningarna är uppbyggda på samma sätt, med en proffsbutik för hantverkare och en Concept Studio som bygger på tidsbokade möten gällande materialval med privatpersoner, inredare och arkitekter.