Nyheter

Veteranpoolen i Sverige och JM Stugor & Fritid inleder samarbete

JM Stugor & Fritids inleder ett samarbete med Veteranpoolen – Sveriges största arbetsgivare för pensionärer.

– Nu kan man enkelt få hjälp med monteringen, från byggsats till nyckelfärdigt Attefallshus, samt en rad andra tjänster med RUT- eller ROT-avdrag. Det betyder enormt mycket för våra kunder runt om i hela landet, säger Joachim Mårtensson, ansvarig JM Stugor & Fritid.

Veteranpoolen finns etablerat på över 50 orter, från Luleå i norr till Ystad i söder. Sedan starten 2007 har företaget hjälpt över 100 000 kunder med tjänster – främst inom hantverk, hemstädning och trädgårdsarbete. Veteranpoolen omsatte cirka 300 msek 2020 och är börsnoterat på Spotlight.

– Trots pandemi och restriktioner sökte nästan 10 000 pensionärer extrajobb genom Veteranpoolen under 2020. Aldrig tidigare har antalet sökande varit så högt. Vi har en gedigen kompetens och erfarenhetsbank och en stor branschbredd. När JM Stugor & Fritids kunder behöver hjälp med att bygga upp sin Attefallsstuga, kan de enkelt göra en förfrågan för att anlita våra erfarna hantverkare. Förutsatt att vi har ledig kapacitet upprättar vi snabbt ett avtal och sätter sedan igång, säger Eric Löfström, Veteranpoolen AB.

Utöver hantverksarbete erbjuder Veteranpoolen även flera RUT-tjänster, som passar den som äger hus eller fritidshus. Man kan till exempel få hjälp med att klippa gräs och häckar, montera möbler, skruva upp gardinstänger eller få löpande tillsyn av sommarhuset under lågsäsongen.

– Ett sådan här möjlighet och samarbete betyder enormt mycket för alla våra kunder och privatpersoner runt om i landet. Alla har kanske inte tid, intresse eller kunskap att montera sin byggsats från oss, trots att allt är färdigkapat och numrerade delar. Att vi nu har möjlighet att erbjuda professionell hjälp med hela bygget från grund till nyckelfärdigt och även bygglovsansökan, för den som önskar, ligger helt i linje med vår ambition att ständigt förbättra servicen. Hantverkare med gedigen erfarenhet, kompetens och hög arbetsmoral och dessutom med gällande försäkringar och garantier är helt suveränt. Kunden kan i stället planera sin trädgård, altan eller bara ligga i sin hängmatta och titta på, säger Joachim Mårtensson, ansvarig JM Stugor & Fritid.