Nyheter

Svenska Hus tog brons i Årets Fastighetsbolag Kommersiell

Facebook
LinkedIn
Twitter

Den 25 februari fick Svenska Hus ta emot priset för Årets Fastighetsbolag Kommersiellt på Fastighetsgalan 2021. Med en tuff konkurrens och ett utmanade år bakom sig är Svenska Hus extra glada över att deras prestation har noterats av branschen.

Prispallen delades med Atrium Ljungberg som vann och Humlegården som kom tvåa.

– Vi är otroligt stolta över utmärkelsen och allt det hårda arbete som ligger bakom det. Det är tack vare våra medarbetare som vi även under en utmanande tid fortsätter att leverera ett starkt resultat och en fin tillväxt för året. Ett extra stort tack till våra engagerade kollegor. Säger Daniel Massot, vd på Svenska Hus.

Galan som arrangeras av World in Property och Lokalguiden var för första gången helt digital. Vinnaren utsågs av en jury och priset är rikstäckande och delas årligen ut till ett fastighetsbolag som gjort något exceptionellt i fastighetsbranschen.

Prestationen kan innefatta att bolaget haft en positiv utvecklingskurva under året, omfattande stadsutvecklingsprojekt eller haft finansiella vinster och ekonomiska framsteg på börsen.