Nyheter

Nordic ConTech Talks: Vem tjänar på innovation?

De allra flesta är överens om att byggbranschen behöver effektiviseras och att behovet av innovation och digitalisering är stort. Men vem tjänar på innovationerna? Går det att hämta hem affären? I årets första Nordic ConTech Talks får vi lyssna till företag som lyckats med just detta.

Den 24 februari bjuder Svensk Byggtjänst in, tillsammans med Smart Built Environment, Byggföretagen, Installatörsföretagen och InfraSweden 2030, till Nordic ConTech Talks sjätte webbinar. Denna gång är strålkastaljuset riktat på innovation och vi tittar bland annat på vilka vinster, ekonomiska och andra, som vi kan uppnå med innovativt arbete och digital transformation.

Nytt för i år är att vi efter genomfört webbinar, även bjuder in till en digital workshop för att tillsammans fortsätta och fördjupa diskussionen. Du får möjlighet till diskussion i mindre grupper och att nätverka digitalt.

– Utveckling handlar inte bara om nya coola lösningar utan även om att i slutändan få ihop affären. Jag ser verkligen fram emot att prata om viktiga nyckelfaktorer och lärdomar från tre spännande företag som har lyckats. Att vi dessutom fortsätter med en digital workshop efter webbinariet gör att vi kan få till ytterligare konkreta diskussioner och hoppas att det hjälper fler att gå från ord till handling, berättar Fredrik Bauer, programledare för Nordic ConTech Talks. 

Tidigare webbinarier kan du se på Nordic ConTechs:

Youtubekanal.

När: 24 februari kl. 13.00-14.00.

Anmälan:

Länk till anmälan för webbinar och workshop!