Nyheter

Ny BluEdge-serviceplattform för Carrier och CIAT HVAC-utrustning

Carrier Global Corporation (NYSE: CARR), som är en global leverantör av hälsosamma, säkra och hållbara bygg- och kylkedjelösningar, lanserar nu sin nya BluEdge-serviceplattform för Carrier och CIAT HVAC-utrustning (värme, ventilation och luftkonditionering) i Europa.

Den differentierade BluEdge-serviceplattformen är utformad för att möta unika kundkrav och hålla utrustningen igång effektivt under produktens livscykel.

Långsiktigt samarbete är grunden för exceptionell service. Centralt för BluEdge-serviceplattformen är en nivåmodell som tillhandahåller en rad dynamiska alternativ för att helt möta kundernas behov. Tjänstens nivåer inkluderar:

Core: En ekonomisk lösning för kunder med anslutet kylaggregat och som har behov av enklare stöd. Core-planen gör det möjligt för Carrier att stödja kundernas behov med en blandning av närvaro online och på plats.

Enhance: Ett fullständigt förebyggande underhållsavtal som kombinerar sidonärvaro med en hög nivå av fjärranslutning. Carrier maximerar utrustningens livslängd, driftstid och prestanda med anpassat stöd för varje HVAC-enhet. Tjänster kan väljas utifrån specifika behov, systemkonfiguration och ekonomiska mål. Med en Enhance-lösning garanterar Carrier efterlevnad av F-gasförordningar.

Elite: Elitplanen är det ultimata bekymmersfria programmet för kunder som behöver högsta tillförlitlighet, drifttid och ekonomisäkerhet. Reparation eller utbyte av defekta delar ingår i detta avtal och en omfattande kylberedskapsplan kan införas om så önskas.

BluEdge-serviceplattformen hjälper till att maximera prestanda, skydda investeringar och upprätthålla HVAC-budgetar. Carrier kan skapa en plan för varje kund som hjälper till att säkerställa utrustningsprestanda och livslängd.

Mer information om BluEdge-serviceplattformen finns på:

www.carrier.com/commercial/en/eu/service/bluedge/

Bild av Dirk Wouters