Nyheter

Pinpointer växer

Pinpointer, det svenska techbolaget som revolutionerar avsättning av schaktmassor i en digital plattform, fortsätter att växa teamet i takt med att efterfrågan på tjänsten blir allt större.

Lena Saikoff har anställts som säljare och kommer att vara baserad i Karlstad.

Lena Saikoff kommer närmast från rollen som försäljningschef på N3Zones Group och har tidigare arbetat med sälj och marknadsföring på EWGroup samt som vd på Nya Miljöbolaget AB. Med en gedigen erfarenhet inom miljö- och hållbarhet kommer hon att vara en viktig pusselbit i Pinpointers fortsatta resa.

– Det känns otroligt spännande och utmanande att få ansluta till ett så drivet och innovativt team som Pinpointer. Deras lösning som kombinerar effektivisering och miljö i en digital plattform tror jag ligger helt rätt i tiden. Jag ser fram emot att vara med och ta det här bolaget till nästa steg, säger Lena Saikoff.

Pinpointer lanserade sin digitala plattform för smidigare hantering av schaktmassor under hösten 2019.

Intresset från branschen har varit stort och teamet växer kontinuerligt för att möta den ökade efterfrågan.

– Pinpointer är inne i en tillväxtfas där våra medarbetare är oerhört viktiga i utvecklingen av bolaget. Jag är väldigt glad över att Lena Saikoff nu ansluter till vårt team, hennes mångåriga erfarenhet är en bra match för oss. Jag ser fram emot att utöka teamet ytterligare under våren, säger Joakim Klintred, grundare och vd på Pinpointer.