Nyheter

2021 års bästa innovationer för hemmet från Aritco och Springwise

Hissföretaget Aritco har gått samman med innovationsplattformen Springwise för att ta fram de 18 bästa innovationerna man kan förvänta oss att se i våra hem under 2021.

Rapporten ‘Future of the Home’ presenterar en insiktsfull bild av hur våra liv där hemma kan komma att förändras mot bakgrund av den rådande pandemin. Finns att läsa här.

– Många av oss vill inget hellre än att lämna 2020 bakom oss, säger David Schill, marknadschef på Aritco. Vi ser design och innovation som en viktig del för att kunna gå vidare. Så vi tog initiativ till denna rapport för att djupdyka i de globala innovationerna som kommer forma hur vi lever våra liv på ett säkert och bekvämt sätt i hemmet – utan att offra vare sig stil eller design. Vårt forsknings- och utvecklingsteam har redan börjat utforska några av innovationerna i den här rapporten och vi hoppas att ‘Future of the Home’ kan hjälpa andra design- och arkitekturinriktade varumärken att se på 2021 med optimism.

Aritco är även premiumpartner för Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week mellan den 8–14 februari 2021. Torsdagen den 11 februari, kl. 14:30, är man värd för ett digitalt panelsamtal i det officiella programmet för Design & Architecture Talks.

Samtalet tar sin utgångspunkt ur denna rapport och djupdyker ytterligare i hur nya sätt att leva ställer andra krav på våra hem.

Hur kommer våra framtida städer se ut?

Panelen består av Viktoria Walldén, antropolog vid White Arkitekter, James Bidwell, grundare av Springwise, och David Schill, marknadschef på Aritco. Samtalet modereras av Li Pamp.

Läs mer om detta och övriga aktiviteter Aritco anordnar under Stockholm Design Week:

här