Nyheter

Integral i skåp med genomgående matningar

Integral med paket för genomgående matning – förenklar seriekoppling i flervåningshus.

Nu kan vår kompakta och smidiga Integral – en shunt med integrerad golvvärmefördelare – beställas prefabricerad i vårt 95 mm djupa skåp med paket för genomgående matning.

Den är anpassad för 2-plans- och flerplanshus där seriekoppling mellan fördelare tillämpas. Exempelvis i 2-planshus med golvvärme på nedervåningen och radiatorer på övervåningen. Eller i flervåningshus med golvvärme på våningsplanen.

Integralen med genomgående matning finns från 1 – 9 slingor och klarar ytor upp till 200 m2. Den har injusteringsventil för balansering mellan våningarna och avstängningsventiler på både tillopp och retur. Den levereras som standard med 17 mm kopplingar men de kan flexibelt anpassas efter rördimension.

Fördelarskåpet har en robust och stabil konstruktion i plåt som sedan vitlackerats. Det är anpassat för 95 mm väggregel och är 710 mm högt. Integral för 1 – 3 slingor ryms i vårt 540 mm breda skåp, 4 – 6 slingor i 690 mm och 7 – 9 slingor kräver ett 840 mm skåp.

Förutom den genomgående matningen finns håltagning för genomföringar i botten, sidan och toppen av skåpet. Rörgenomföringarna i botten är förmonterade vid leverans och kan enkelt anpassas till olika rördimensioner. Skåpet har läckageindikering.

Integralen kan utrustas med sex olika regleringsalternativ och självverkande termostat följer med som standard.