Nyheter

Villa blanka – senaste tillskottet i Modulhus fritidshus-portfölj

Nu lanserar Modulhus sitt nya hus Villa blanka. Husets utformning har utgått från Blankaholm i Västervik.

Så tänkte Modulhus arkitekt när hon ritade Villa Blanka:

– Det var viktigt för mig att huset skulle ha ytor för både umgänge och egentid. För att skapa detta är den sociala ytan i husets framkant kopplad till den stora altanen, medan de privata delarna är på baksidan och vetter mot skogspartiet på tomten. Har kunderna en egen tomt redan ingår såklart alltid arkitektrådgivning för placeringen av huset i husköpet, säger arkitekt Rebecca Edin.

Inflyttningsfärdigt hus med tillhörande vacker naturtomt med sjöglimt

Tomten ligger i mysiga Blankaholm, utanför Västervik invid en havsvik och från tomten går det att se det glimrande blanka vattnet. Det är en lättskött naturtomt på 931 kvm. Charmiga Västervik centrum finns 3,5 mil bort och i Blankaholm har man närhet till förskola, mataffär, café, gästgiveri och campingplats.