Nyheter

Karlssons fasadrenovering i 3-årigt riksavtal med JSB Construction

Fasadgruppens dotterbolag Karlssons Fasadrenovering har tecknat ett 3-årigt riksavtal med JSB Construction AB avseende deras konceptbostäder Bo Punkt och Bo Lamell, som ska uppföras på uppdrag av Sveriges Allmännytta. Arbetena kommer att utföras över hela Sverige och därmed engagera flera bolag inom Fasadgruppen.

JSB Construction AB är ett av Sveriges största privata byggföretag. Deras konceptbostäder Bo Punkt och Bo Lamell består av flerfamiljshus om 2-8 respektive 2-6 våningar som kan byggas fristående, ihopkopplade eller i kvartersform.

Karlssons Fasadrenoverings uppdrag avser puts på lättklinkerstomme. Eftersom arbetena ska utföras på flera platser i Sverige kommer ytterligare bolag från Fasadgruppen att involveras. Ordervärdet uppskattas till mellan 30-40 miljoner kronor per år under de kommande 3 åren.

– Vi har en god relation till JSB sedan tidigare projekt och ser fram mot att nu hjälpa dem med putsarbeten i deras viktiga uppdrag för Sveriges Allmännytta. I detta avtal ser vi verkligen nyttan av att Fasadgruppen finns över hela landet, då vi kan utföra fasadarbeten i princip var som helst i Sverige och utan att det innebär extra administration för kunden, säger Mats Karlsson, VD för Karlssons Fasadrenovering och affärsområdeschef för Fasadgruppen Syd.